Izvor:
12.02.2017 u 22:55
0

EMINA JAHOVIĆ KONAČNO PRIZNALA: Ne kajem se što sam se prvi put udala sa 17!

Pevačica Emina Jahović kaže da se ne kaje što se prvi put udala još kao maloletna devojka za izvesnog Aladina Đulovića iz Novog Pazara. Na ludi kamen je stala sa 17 godina, a o braku koji je trajao samo godinu dana gotovo se ništa ne zna.

Spekulisalo se da je morala da se uda, a zatim da je to uradila iz koristi, međutim Emina sve to demantuje i kaže da bi ponovo sve isto uradila.

Nisam se pokajala što sam se prvi put udala sa 17 godina. Bilo je lepo dok je trajalo. Meni se ta ozbiljna stvar desila dok sam bila jako mlada. Muškarac za kog sam se udala bio je moja prva ljubav, pa se tako i svadba desila – ispričala je Emina Jahović pred svoj nastup u beogradskom klubu "Kasina" koji je imala u sredu uveče.

Pevačica je priznala da je srećna što je posle Aladina srela Mustafu Sandala i ističe da je tek tada shvatila šta zaista znači voleti.

Prava i večna ljubav mi se trenutno dešava. To je ono kad osetite da je to vaš muškarac za ceo život. Nešto magično se dogodi. Sad sam se ostvarila i kao majka, i žena, i umetnik, i jako sam srećna zbog toga, jer obično kažu da bar nešto mora da škripi. Na sreću, u mom slučaju nije tako – pohvalila nam se Jahovićeva.

Bez obzira na to što u njenoj porodici sve puca od ljubavi, ona i Mustafa ne planiraju da prošire porodicu.

Nemam vremena, niti želju da sad rađam. Ali volela bih u jednom trenutku da dobijem i ćerku. Već imam dva dečaka i nije ih lako odgajati. Najlakše je roditi, a sve što sledi posle toga je dosta teže i treba mu se posvetiti u potpunosti. Meni je sad prioritet posao i napredovanje, tako da će treće dete, nadam se ćerkica, malo sačekati – iskrena je Emina.

Izvor: Informer.rs
Foto: Instagram/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter