Izvor:
13.02.2017 u 01:42
0

SAŠA KONAČNO OTKRIO ISTINU: Evo šta je razlog raskida sa Jovanom!

Saša je poznat kao neko ko ne voli da priča o privatnom životu, a otkrio je da se sa devojkama nije pojavljivao u javnosti jer ne želi da eksponira svoje pratnerke. Sada kada je solo, posvećen je samo karijeri.

"Tačno tako, dosta se pisalo o mom privatnom životu, ali kao što sam se i do sada trudio, ne želim svoj privatan život da stavljam u prvi plan. Svestan sam da sam javna ličnost i da je to neizbežno, ali pokušavam da ga sačuvam za sebe. Ovo je period kada mi je u prvom planu karijera i sada ću se posvetiti radu na novim pesmama maksimalno. Brat i ja smo ih radili mesecima", rekao je Kovačević.

Izvor: kurir.rs
Foto: Ariha

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter