Izvor:
18.02.2017 u 20:49
0

NAVALITE CURE: Rada nema ništa protiv da je devojke hvataju za dupe! (foto)

Pevačica je poznata po flertovanju s publikom, ali na koncertu u Švajcarskoj od devojaka je izričito tražila da je pipkaju.

Rada Manojlović pošteno je izvatana za guzu na jednom nastupu u Švajcarskoj, i to od strane ženskog dela publike!

Pevačica je opet izazovno vrckala, ali ko zna da li bi se devojke oslobodile i pipkale je da Manojlovićeva to od njih nije izričito tražila!
– A sada, samo za devojke! Mešaj – rekla je pevačica, a zatim okrenula guzu ka publici.

Četiri žene su tada bukvalno navalile na nju, pa su pevačicu dobro ištipale i izvaćarile. Rada je to sa osmehom primila, a potom se ok

žrenula ka devojkama, koje su u transu počele da je hvataju za struk i grudi, ali i za kosu. Muškarci su se primakli bini, jedan mladić je pružio ruku prema njoj, međutim, Manojlovićeva mu je stavila do znanja da to nije dozvoljeno.
– Ne mogu muškarci, samo devojke! – raspoloženo mu je poručila Rada.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter