Izvor:
19.02.2017 u 00:55
0

RAŠA DOBIO SLOM ŽIVACA: Prebio bih monstruma koji je hteo da siluje Gocu!

Nakon što je pre nekoliko dana Goca Tržan otkrila da je njen najbolji prijatelj pokušao da je siluje kada je imala 18 godina, oglasio se i pevačicin suprug Raša Novaković koji kaže da se potresao kada je čuo za ovo, kao i da bi premlatio manijaka koji je napao Gocu.

Kada sam čuo tu priču odmah sam se iznervirao. Kada bih ga sreo, postupio bih kao pravi muškarac u Srbiji – dobro bih ga izdevetao – rekao je Raša za i dodao da je užasnut ovim događajem.

To su monstrumi i manijaci. Strašne su mi priče poput onih “sama je kriva što se izazovno obukla”. Svako ima pravo da se obuče kako hoće. Opravdanje ne može biti “ja sam je napao zbog provokativne garderobe”. Mislim da ga nije videla posle tog incidenta. Mada, nismo puno pričali o tome, jer se jako potresem. To mi je katastrofa, imam gomilu drugarica i sestara u porodici. A imam i žensko dete, Lenu. Od malih nogu je vaspitavam da ako je dečak čupa za kosu, ne znači da se ona njemu sviđa, nego da je kreten koji je nevaspitan i ne treba da mu pridaje značaja ni dve sekunde – zaključio je muž Goce Tržan.

Informer
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter