Izvor:
20.02.2017 u 18:44
0

Bora Čorba otkrio: NAJVIŠE VOLIM ČOLU, SEVE I VLADU GEORGIEVA

Legendarni roker u emisiji "Mojih 50" otkriće zašto nije postao glumac, a želeo je, podsetiće se saradnje sa Bajagom i odabraće jednu njegovu pesmu, a po prvi put govoriće o tome kako je izgledao nedavni susret sa Džonijem Štulićem.

– Džonija sam posetio u Holandiji. On više neće da se bavi muzikom, ali mi je odsvirao par svojih novih pesama, koje su neverovatne. Velika je šteta što više neće da peva. Džoni sada hoće da igra fudbal za Zvezdu i to ozbiljno misli. Kaže da hoće da se proda Zvezdi, jer će sigurno privlačiti ljude na stadion – ispričao je Bora Đorđević.

Do kraja ove nedelje, Bora će u "Mojih 50" sa slušaocima podeliti još mnogo interesantnih priča, a otkriće i kako se snašao na velikom platnu u novom domaćem filmu "Povratak".

Gosti emisije "Mojih 50" do sada su bile najveće zvezde naših prostora, među njima i Zdravko Čolić, Aki Rahimovski, Toni Cetinski, Severina, Nele Karajlić, Vlado Georgiev, Kaliopi, a 600. emisija u kojoj gostuje Bora Đorđević sigurno će se pamtiti po fantastičnom muzičkom izboru i do sada neispričanim pričama o velikanima domaće rok scene.

Emisija "Mojih 50" na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, a možete je slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter