Izvor:
20.02.2017 u 20:53
0

RAZVEO SE, PA JOJ SE VRATIO: Ovo je ŽENA Šaka Polumente sa kojom ima troje dece! (foto)

Popularni crnogorski pevač nikada se u javnosti ne pojavljuje sa svojom suprugom, s kojom je dobio troje dece.

Kako su mediji preneli pre nekoliko godina, Šako Polumenta se 2010. godine rastao od supruge Vesne, s kojom ima troje dece: Rijanu, Adisa i Rijaldu.

Međutim, tri godine kasnije, pevač i njegova izabranica shvatili su da između njih i dalje postoji ogromna ljubav, te su nastavili zajednički život.

U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće – rekao je tada Polumenta.

Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje.

Za sve što je bilo potrebno bio sam tu.

Šako je danas ponovo u zagrljaju svoje supruge, a njegovi fanovi su pre nekoliko meseci konačno dobili priliku da saznaju i kako ona izgleda.

Na zvaničnom profilu Šaka Polumente na društvenoj mreži Fejsbuk pre pola godine osvanula je Šakova i Vesnina zajednička fotografija, koja je otkrila da je njegova supruga plavokosa lepotica.

Pevač je objavio fotografiju u okviru čestitke rođendana njihovoj ćerki Rijaldi, a njegovi obožavaoci su se pridružili čestitkama i primetili da su supružnici veoma lep par.

Stvari su se sada potpuno promenile i ponovo su srećni – rekao je nakon pomirenja 2013. godine

story.rs
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter