Izvor:
20.02.2017 u 21:43
0

STOP NASILJU NAD ŽENAMA! Ove poznate ličnosti su brutalno pretučene, a jedna je završila tragično! (FOTO)

Nasilje nad ženama je problem koji ozbiljno potresa Srbiju. Među poznatim ličnostima mnogo je onih koje su nekada bile žrtve nasilničkog ponašanja i tome javno govorile!

Nažalost, slučajeva je bezbroj, a kada je reč o nasilju ni poznate ličnosti nisu zaštićene. Mnoge žene sa javne scene takođe su se našle u nemilim situacijama kada su bile žrtve svojih jačih polovina.

Poslednji slučaj koji je izazvao pažnju javnosti jeste brutalno pretučena košarkašica Milica Dabović.

Milicu je noćas pretukao bivši dečko Šime Šiklić Simon. Dabovićeva je nasilje prijavila policiji, koja traga za njenim bivšim dečkom. Ona je za medije rekla da je izuzetno potresena i poručila da niko ne sme da trpi nasilje.

Podsetimo, Dabovićeva je pre samo dva meseca učestvovala u Kurirovoj akciji "Stop nasilju", ali nije ni slutila da će se ovako nešto zaista dogoditi.

No, nije jedina!

I pevačica Dunja Ilić takođe je pretučena. Javnost je za to saznala kada je pevačica na svom Fejsbuk profilu okačile fotografije na kojima je otečena i sa masnicama.

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević sa kojim je bila u emotivnoj romansi.

Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno će Vladimir morati Žujovićevoj da plati 880.000 dinara za fizički i duševni bol koji joj je naneo.

Ona je tada na Fejsbuku objavila fotografiju uz komentar:

Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama.

Baletan Goran Stanić pretukao je suprugu, glumicu Minu Lazarević, a onda iz automatske puške pucao sa prozora zgrade u kojoj stanuju na Zvezdari.

Mina Lazarević supruga tada nije odmah prijavila policiji, već je odvela decu od kuće i nakon toga se vratila u stan. Međutim, svađa supružnika je potom nastavljena, i došlo je do ponovnog fizičkog nasilja nad glumicom.

I Ivana Stamenković Sindi je bila žrtva nasiličnog ponašanja jače polovine…

Nakon što joj je sud oduzeo ćerku Petru i starateljstvo dodelio njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, Ivana Stamenković Sindi otkrila je da je tokom braka bila žrtva porodičnog nasilja.

Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu iz Instituta za sudsku medicinu i fotografija s podlivima na licu, utvrđeno je da je Ivanu bivši muž pretukao 12. februara 2012. godine i tom prilikom joj naneo lakše telesne povrede.

Goca Tržan je još jedna je od poznatih ličnosti koja je trpela nasilje od svog emotivnog partnera.

Goca Tržan je takođe žrtva porodičnog naislja, o kojem je tek kasnije progovorila. Zlostavljao ju je bivši partner! Goca je rekla da kada je to uradio privi put, nije odreagovala na pravi način, odnosno nije ga prijavila. Ali, kada se situacija ponovila, učinila je to.

Ona je u više navrata izjavila da nikada više ne bi dozvolila da je neko zlostavlja.

Poznata pevačica Mia Borisavljević pretrpela je nasilje…

Mia Borisavljević prijavila je policiji da ju je Nikola Minić, sa kojim je ranije bila u vezi, pratio kolima do njene zgrade, upao u njen automobil i više puta je udario.

Posle napada, ona je prijavila Minića policiji i otišla na pregled kako bi joj dokumentovali povrede. Ispričala je u stanici i da je krajem 2011. dobila od njega nekoliko šamara jer mu se učinilo da je flertovala sa nekim.

Anabelu Atijas je dugo zlostavljao bivši suprug Gagi Đogani…

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te da su se razišli.

Maja Marijana je godinama ćutala, ali je na kraju rešila da stavi tačku.

Nakon što je pevačicu Maju Marijanu pretukao njen nevenčani suprug Mladen Šmakić, ona je u policiji izjavila da ga neće tužiti, a kao razlog za to navela je njihovu ćerku i emocije koje gaji prema njemu.

Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Maja je bivšem mužu sve opraštala, ali kad je pretukao njenog prijatelja, mladog slikara Miloša Ostojića, pevačica je rešila da ga ostavi!

Pevačica Ksenija Pajčin je nakon nasilja tragično završila…

Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filip je potom izvršio samoubistvo.

Oni su pronađeni mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu. Veza Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, raskidali, ali i mirili.

Espreso.rs
Foto: Instagram/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter