Izvor:
22.02.2017 u 22:30
0

NEVEROVATNA PRIČA IZA JEDNOG PORŠEA: Vozili su ga Knele i Suzana Mančić, a svima je doneo prokletstvo! (foto)

Fejsbuk stranica "Legende devedesetih" objavila je nedavno jednu jako zanimljivu fotografiju.

Na prikazanoj slici je plavi porše a u opisu piše da su ovaj automobil vozili Vlada Tref, Knele i jedna voditeljka – Suzana Mančić.

Vlada Kovačević Tref bio je poznati auto – trkač koji se svojim umećem na stazi dosta proslavio. Kasnije je postao poznati biznismen i blizak prijatelj Marka Miloševića, sina Slobodana Miloševića.

On je ovaj porše prodao mužu Suzane Mančić, koja ga je jedno vreme vozila dok auto njen muž nije prodao Kneletu.

Suzana Mančić za ovaj jednistvni porše kaže:

"Nikome nije doneo sreću. Ja sam vozeći ga proklizala sa Brankovog mostam i pokupila klinca koji je Jugićem orevozio mami fikus i drvo života, a na Kneleta su dva puta pucali…Sada ovaj auto vozi jedna romska porodica." – otkriva Suzana za Happytv.rs.

Svi koji išta znaju o Beogradu devedesetih čuli su za Kneleta – poznatog kriminalca iz naselja Braće Jerković koji se družio sa čuvenim Giškom i bio je član Voždovačkog ganga.

Knele je preživeo pucnjavu baš u ovom Poršeu, a legenda kaže da su sakrio pod volan automobila i tako izbegao ranjavanje. Nedugo zatim Knele je ubijen pod misterioznim okolnostima.

Danas ovaj porše vozi jedna romska porodica.

Happytv.rs
Foto:Facebook / Legende devedesetih

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter