Izvor:
23.02.2017 u 17:52
0

DEVOJKA SA SELA: Ovde je živela Rada Manojlović pre nego što je postala popularna!

Popularna pevačica Rada Manojlović je od samog pojavljivanja na estradnom nebu Srbije ponosno isticala mesto odakle je došla, svoje rodno selo Četereže.

Iako već nekoliko godina živi u Beogradu, Rada koristi svaki slobodan trenutak da obiđe porodicu na selu.

Odrasla je u staroj, trošnoj kući koju je sagradio njen deda, ali je nakon što je započela karijeru, svom ocu Radetu sagradila veliku kuću.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je pevačica istakla u emisiji ''Amidži šou'' 2013. godine, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.

Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Koristili su spoljni toalet, a kako Rada kaže, kupanje im je bilo pravo snalaženje.

Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to – rekla je pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

alo.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter