Izvor:
23.02.2017 u 19:36
0

Soraja o prebijanju Milice Dabović: SIMON NIJE NASILNIK, OTKRIĆU SVE O NAŠEM ODNOSU!

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/soraja-milica-simon.jpg?m=1487687104

Starleta Soraja Vučelić našla se u žiži interesovanja usled skandala koji se dogodio između Milice Dabović i njenog, sada već bivšeg dečka, Šime Simona Šiklića.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/soraja-04.jpg?m=1487687103

Navodno su upravo zajedničke fotografije i druženje sa Sorajom (u subotu veče na nastupu Seke Aleksić), bili okidač za dramu koja se desila između Milice i Simona.

Milica je iznela niz uvreda na Sorajin račun, te je starleta rešila da se sa košarkašicom obračuna na sudu.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/Milica_Dabovic.jpg?m=1478025683

– Podnesena je tužba protiv nje, jer me osoba ne poznaje, a iznete su laži i uvrede o meni. Podnela sam zahtev da suđenje bude otvoreno za javnost, da svi čuju. Ona je bila sportista, imala uspeh, toga je trebala da se drži, a ne da dira Soraju Vučelić. Simon i ja smo prijatelji, dugo ga poznajem nikad nije pokazao ni trunku nasilničkog ponašanja i uvek je štitio žene – rekla je Soraja.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter