Izvor:
23.02.2017 u 19:19
0

Zahar opleo: BOSANAC NEMA VEZE S MUZIKOM, KARLEUŠA JE TEŽAK MEDIOKRITET!

Kompozitor i violinista Milutin Popović Zahar, od koga je zavisila sudbina mnogih muzičkih talenata, tvrdi da estradnoj sceni nema spasa, a najteže reči izgovorio je na račun kolege Dragana Stojkovića Bosnaca i samoproklamovane pop dive Jelene Karleuše.

http://images.happytv.tv/var/resizes/bosanac.jpg?m=1487852328
– Bosanac je kafanski muzičar, koji nema nikakvo znanje, on je kasnije postao poznat kao neki aranžer, a on uopšte nije kompozitor. Bosanac govori jekavski jer zna da su Srbi obični papani koji gutaju sve što je tuđe. Inače, on živi u Beogradu i ne govori tako privatno. Onda on na guglu nađe termin konsordino, a svi oko njega se postide što ne znaju šta to znači. Čovek priča nepovezane stvari, koristi stručne izraze a ne zna ni on šta znače.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/karleusa-02.jpg?m=1464400225
– O Karleuši neću mnogo da razgovaram zato što je ona tipični primer besmisla svega i svačega – muzike, pevanja, odevanja, ponašanja. Divim se njenoj hrabrosti, koliko kritika i pljuvanja izdržava na svoj račun. Ona misli da je in ako u programu napada ljude vrednije od sebe, kojima ne može ni da priviri, kao na primer Snežani Đurišić. Jednom je u mom prisustvu pevala moju kultnu pesmu Vidovdan i ništa nisam rekao, samo sam šarao očima. Pa ne mogu da komentarišem kada ona žena nije pevač i ne zna da peva. Ovo je vreme mediokriteta, i to nigde ne bi prošlo u normalna vremena – rekao je Zahar.

KURIR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter