NAGRAĐENA GLUMICA OSTAVILA SVET BEZ TEKSTA: Da li je ovo najbolji govor na dodeli Oskara ikad? (video)

 

Najprestižnija dodela filmskih nagrada, 89. ceremonija "Oskara", ostala je u seni skandalozne završnice koju svet Holivuda još do sada nije video. 

Iako dan nakon festivala obično biva ispraćen natpisima o glamuroznim toaletama, novim ljubavnim romansama i glumačkim senzacijama, ovoga puta svi bruje o nezapamćenoj grešci produkcije, koja je dodelila nagradu za "Najbolju fotografija" pogrešnom filmu.

Pored toga, vredi primetiti da su dva filmska ostvarenja obeležila ovogodišnju Američke akademije za filmsku umetnost i nauku, a to su filmovi "La la lend ", sa ukupno 14 nominacija i film "Mesečina". 

Ipak, vredi istaći da je glumica Ema Ston, dobitnica prestižne nagradu za najbolju glumicu u filmu "La la lend" , održala govor koji će se zauvek pamtiti. Stonova je inspirisala mlade generacije da uvek imaju mesta za rast i nadogradnju, pa čak i kada se čini da je sve dostignuto:

 

- Hvala puno Akademiji. Svim ženama u konkurenciji: Natali, Isabela, Meril, Rut ... Sve ste neverovatne žene. Toliko Vam se divim i godinama pratim Vaš rad, da to ne mogu dovoljno rečima opisati. Bilo mi je zadovoljstvo i dovoljna čast biti sa Vama u istoj kategoriji. Mojoj mami, tati, bratu Spenseru, mojoj srodnoj duši Krisi, celoj porodici imam da poručim da ih puno volim. Hvala vam na svemu...
Dagu Voldu, koji je bio uz mene sve ove godine.. Svesna sam da je momenat poput ovog, čist rezultat sreće i pružene prilike. Prem tome, želim da zahvalim Danijelu i Žizel na prilici da budem deo ovog posebnog projekta, koji se događa jednom u životu.
Zaista sam zahvalna što sam deo ovog filma i hvala vam što ste verovali u mene, bili strpljivi i pružili mi ovo divno iskustvo.
Rajanu Goslingu želim da zahvalim što me je zasmejavao i bio najbolji partner na ovom ludom putovanju.
Celoj ekipi, svima koji su  dali srca i dušu za ovo ostvarenje. Sve ću vas pronaći i zahvaliti vam. Tako i mojim prijateljima, jedva čekam da vas zagrlim, ali kada dođem sebi od ovog ludog osećaja koji prožima moje telo.
Još uvek je isped mene mnogo posla, mesta za rast, učenje, ali ovaj Oskar je jedan prelep simbol da treba da nastavim ovo putovanje.
Hvala svima još jednom" -
rekla je dobitnice laskave titule.    

 

Pogledajte njen govor ispod:

 

 

Happytv.rs
Foto: Printskrin 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality