Izvor:
28.02.2017 u 10:48
0

PROMENILA IMIDŽ: Aleksandra Prijović ima novu frizuru! (foto)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović poslednje vreme sve više pažnje posvećuje fizičkom izgledu, te je osim što je promenila stil odevanja, unela još promena.

Aleksandra je dugu crnu kosu skratila na moderni paž, a sudeći po lajkovima koje je dobila na Instagramu, čini se da se pevačicinim fanovima dopao njen novi imidž.

Inače, Aleksandra je već nekoliko puta javno govorila o estetskim operacijama koje je napravila. Priznala je da je jedva čekala da napuni 18 godina kako bi mogla da promeni ono što joj se ne dopada na sebi, pa je tako stavila silikone u grudi i usne.

Blic
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter