KOJIĆEVA BIVŠA: Ostavila sam Kebu jer se drogirao!

 

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe Ljiljana Jevremović tvrdi da je ostavila pevača jer se drogirao.

Autorka brojnih tekstova tvrdi da zbog toga nije stigla da ističe romansu, iako su imali zajedničke planove vezano za dete, a kasnije i njihove ćerke Ine.

- Kad sam od pojedinih prijatelja čula da je Keba narkoman, odmah sam ga pozvala u stan da to proverimo u četiri oka. Pitala sam ga da li konzumira droge, a on mi je kao iz topa rekao "Ja to ponekad i zezanja" - kaže Ljilja.

 

 

 

U momentu kada je saznala za Kebin porok Ljilja je u stomaku već nosila njihovo dete. Rešila je da ostavi pevača, jer niej želela da joj dete raste uz zavisnika.

- Kada su se moje tvrdnje prijatelja i moje sumnjke ispostavile kao tačne, odmah sam ostavila Dragana. Rešila sam da dete podižem sama. Upravo je droga glavni razlog zašto se on nije preselio kod mene da živi, iako je želeo da napusti problematičan brak, kako je govorio. Vratila sam ga ženi, misleći da će ga droga brzo uništiti. E sad. očigledno je da Keba nije propao, ali možda ume da se drogira. Postoje ljudi koji se drogiraju, ali i dalej normalno funkcionišu. Možda se i izlečio. Narkomanija se leči, ali hodajuće zlo kakav je on postao - ne  - kazala je otvoreno Kebina bivša.

 

 

alo.rs
foto:facebook

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro