KOJIĆEVA BIVŠA: Ostavila sam Kebu jer se drogirao!

 

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe Ljiljana Jevremović tvrdi da je ostavila pevača jer se drogirao.

Autorka brojnih tekstova tvrdi da zbog toga nije stigla da ističe romansu, iako su imali zajedničke planove vezano za dete, a kasnije i njihove ćerke Ine.

- Kad sam od pojedinih prijatelja čula da je Keba narkoman, odmah sam ga pozvala u stan da to proverimo u četiri oka. Pitala sam ga da li konzumira droge, a on mi je kao iz topa rekao "Ja to ponekad i zezanja" - kaže Ljilja.

 

 

 

U momentu kada je saznala za Kebin porok Ljilja je u stomaku već nosila njihovo dete. Rešila je da ostavi pevača, jer niej želela da joj dete raste uz zavisnika.

- Kada su se moje tvrdnje prijatelja i moje sumnjke ispostavile kao tačne, odmah sam ostavila Dragana. Rešila sam da dete podižem sama. Upravo je droga glavni razlog zašto se on nije preselio kod mene da živi, iako je želeo da napusti problematičan brak, kako je govorio. Vratila sam ga ženi, misleći da će ga droga brzo uništiti. E sad. očigledno je da Keba nije propao, ali možda ume da se drogira. Postoje ljudi koji se drogiraju, ali i dalej normalno funkcionišu. Možda se i izlečio. Narkomanija se leči, ali hodajuće zlo kakav je on postao - ne  - kazala je otvoreno Kebina bivša.

 

 

alo.rs
foto:facebook

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro