Izvor:
28.02.2017 u 16:27
0

NAOMI KEMPBEL UPUTILA JAVNU PORUKU KARLEUŠI, a onda je nastao RAT na društvenim mrežama! (foto) (video)

Jelena Karleuša pre nekoliko dana otputovala je na američku turneju, a nakon gostovanja na FOX televiziji i intervjua za nekoliko stranih medija, Jeleni se desilo još jedno “čudo”!

Naime, nakon što je na svom Instagramu objavila snimak sa nastupa na kom sa igračicama vatreno pleše uz pesmu “Žene vole dijamante”, komentar joj je ostavila Naomi Kempbel.

Ubijaš, draga! – napisala je Naomi, na šta joj se Jelena zahvalila.

Printskrin: Instagram/karleusastar

– Hvala ti mnogo! – odgovorila joj je Karleuša.

Naravno, fanovi su odmah poveli žestok rat oko toga da li je to pravi profil od Naomi, a svakako je bilo više onih koji su pomislili i tvrdili da je “Karleuša sve namontirala”. Međutim, nije. Jer profil jeste od Kempbelove.

Evo i Jeleninog snimka koji je manekenka pohvalila:

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter