Izvor:
28.02.2017 u 19:32
0

OD KRIMINOLOGA DO PILOTA: Pogledajte ko sa estrade može da se pohvali diplomom! (foto)

Odavno je poznato da je pevanje prilično unosan posao za koji ne morate biti obrazovani, pa zato mnogi ne bi očekivali od zvezda da poseduju fakultetske diplome. Ali i takvi se mogu pronaći na našoj estradi a mi vam predstavljamo njih deset.

Svakako da mesto broj 1 pripada Nedi Ukraden jer ova uspešna baka poseduje čak 2 diplome. Neda je završila Pravni i Filološki fakultet, ali se ipak opredelila da joj životni poziv bude pevanje, rekli bismo da nije pogrešila.

Legenda bivše Jugoslavije, zavodnik i miljenik žena svih generacija Zdravko Čolić se nalazi na ovoj listi jer je završio Ekonomski fakultet u rodnom Sarajevu.

Zorica Brunclik je takođe jedna od onih koji su shvatili da je pevanje daleko unosniji posao pa je zapostavila svoje primarno zanimanje diplomiranog pravnika.

Na našoj listi se našao i kompozitor i pevač Željko Joksimović, koji se baš za to i školovao na Muzičkoj Akademiji.

Pored Željka, diplomom Muzičke Akademije može da se pohvali i pevačica Zorana Pavić.

Mlada pevačica koja je skoro postala majka, Daria Stanojević se u mladosti opredelila da upiše Filološki fakultet, smer za arapski jezik. Da je to bio pravi potez svedoči i njena diploma.

Nešto što možda niko nije mogao da pretpostavi jeste da simpatični glumac i voditelj Milan Kalinić pored diplome "BK Univerziteta" gde je studirao glumu u klasi profesora Ivana Bekjareva, ima i diplomu pilotske akademije u Vršcu.

Sledeći momak na našoj listi je pevač Adil Maksutović, koji je po zanimanju zapravo diplomirani kriminolog.

Vesna Zmijanac voli da se pohvali uspehom svoje ćerke Nikolije Jovanović koja je studirala u Atini na prestižnom Američkom Univerzitetu za međunarodni biznis. Nikolija je sada taj fakultet završila i posvetila se osnivanju porodice sa svojim partnerom Reljom Popovićem.

Možda najveće iznenađenje predstavlja diploma sa zvanjem saobraćajnog inžinjera koja je u vlasništvu pevača i kontroverznog bivšeg učesnika rijalitija Miloša Bojanića.

srbijadanas.com
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter