Izvor:
28.02.2017 u 19:46
0

DAJANA JAKŠIĆ PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Vraćam se voditeljstvu, Žika me podržava!

Dajana Jakšić juče je organizovala proslavu petog rođendana sinu Dušanu, ali se na njoj nije pojavio njen uskoro bivši muž Žika Jakšić.

Iako prolazi kroz težak životni period, ona nije skidala osmeh s lica. Na naše pitanje zašto Žike nema na proslavi, rekla nam je da je odsutan zbog posla.

Žika snima emisiju. Malopre smo se čuli, poželeo nam je da se lepo provedemo. Naravno, srcem je s nama – rekla nam je Dajana i dodala da je na priču o njihovom razvodu stavila tačku.

Na temu razvoda više ne pričamo ni on ni ja. Nas dvoje znamo šta je, da li je i kako je – kazala je Jakšićeva.

Tokom šestogodišnjeg braka sa Žikom Dajana se nije bavila karijerom, ali je sada rešila da se vrati poslu.

Vraćam se voditeljstvu. Neću biti u „Grandu“. Dušan je sad veliki i mogu da se posvetim poslu – rekla je Dajana i naglasila da će je bivši muž podržati.

Kao što ja podržavam njega, želim da bude srećan, uspešan i ostvaren, tako i on to želi meni – naglasila je Jakšićeva.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter