Izvor:
02.03.2017 u 17:33
0

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Evo kod koga je Bred Pit pronašao utehu nakon razvoda!

Prošlo je deset godina otkako su stavili tačku na svoj brak, ali izgleda da je ova slavna lepotica oprostila Bredu Pitu što ju je ostavio zbog Anđeline Džoli.

Slavni glumac navodno je ponovo u kontaktu sa Dženifer Aniston, koja mu pomaže da prebrodi razvod. Njihovo dopisivanje počelo je prošlog meseca, kada se Bred javio prvoj supruzi da bi joj čestitao 48. rođendan, piše "Us Weekly".

Izvor je za ovaj list otkrio da od tada svakodnevno razmenjuju poruke. Ovo ne zabrijava Dženiferinog supruga Džastina Terua, koji na njihov odnos gleda kao na isključivo prijateljski.

Bred i Dženifer razveli su se 2005. godine, i od tada nisu bili u kontaktu. Povod za krah braka bilo je to što se glumac na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2004, godine zbližio sa Anđelinom.

blic.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter