Izvor:
02.03.2017 u 20:13
0

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Nina ostavila Krajinovića zbog crnogorskog vojnika!

Voditeljka Nina Lečić (31) vratila se bivšem dečku , s kojim je imala romansu pre udaje za Branislava Lečića.!

Reč je o 32-godišnjem Kotoraninu, koji je pre dve nedelje viđen s Ninom u jednom beogradskom restoranu.


– On je veoma kulturan, ali i ambiciozan čovek, kome je vojska na prvom mestu. Rodom je iz Kotora i potiče iz imućne porodice. Nina i on su imali veliku ljubav pre nekih osam godina, ne znam zašto su se rastali tada, da li zbog njegove vojske ili nečeg drugog, ali ostali su u korektnim odnosima. Nakon njenog razvoda od Leke češće su se čuli, a on je pre petnaestak dana bio u Beogradu baš zbog Nine. Video sam ih i mogu vam reći da je voditeljka blistala u njegovom društvu! Meni je to izgledalo kao susret iskrenih prijatelja koji jedno drugom još nisu sve rekli – priča za Kurir izvor blizak bivšoj gospođi Lečić.

On kaže da je crnogorski vojnik posle tog susreta otišao na specijalnu misiju u Afriku.

Do kraja proleća

– Trenutno je u Africi, tamo će boraviti do kraja proleća. Koliko znam, dogovorio se s Ninom da se ponovo vide po njegovom povratku, a do tada će se čuti i dopisivati – tvrdi izvor.

Kurir
Foto: Instagram Nina Lečić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter