Izvor:
02.03.2017 u 21:40
0

Rezultati dijete: DARA BUBAMARA SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! (foto)

Dara Bubamara nedavno se pohvalila da je smršala deset kilograma, a sada je pokazala rezultate stroge dijete.

Popularna pevačica trenutno se nalazi u Dubaiju, gde je trebalo da otputuje sa svojim novim dečkom, ali su njega obaveze u klubu sprečile da pođe sa njom.

Ipak, to Daru ne sprečava da uživa u rajskim plažama i luksuznom odmaralištu. Nakon što se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama iz raskošnog hotela, sada je objavila i svoje fotografije u bikiniju.

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine završila na operacionom stolu zbog upale slepog creva. Zdravstveni problemi naterali su je da promeni životne navike, pa je prestala da jede meso. Tada je otkrila da je vegeterijanskom ishranom smršala deset kilograma, i da tu ne namerava da se zaustavi.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/darabubamara_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter