Izvor:
02.03.2017 u 23:02
0

NEĆE BITI KAŽNJENA: Trampova savetnica reklamira Ivankinu modnu liniju!

Bela kuća je zaključila kako savetnica Donalda Trampa, Kellyanne Conway, neće biti kažnjena za reklamiranje modne linije Ivanke Tramp u intervjuu uživo koji je dala za jednu televizijsku kuću. Kažu kako je njenu modnu liniju reklamirala nehotice.

Federalni službenici za etiku su zahtevali disciplinsku kaznu za Kellyanne Conway jer je prekršila federalne zakone, ali do toga neće doći.

Zaključili kako je improvizirala

Stefan C. Passantino, koji rešava etička pitanja u Beloj Kući, u pismu je napisao Trampu kako je njegov ured zaključio da je Kellyanne Conway improvizovala kada je promovisala modnu liniju Ivanke Trump. Tada je govorila o Nordstromu i drugim prodavcima koji su bojkotirali Ivankin brend.

– Zaključili smo da je gospođica Conway postupila nehotice i kako je malo verojatno da će to ponoviti – napisao je Passantino.

Rekao je i kako je imao sastanak s Conway te kako ju je uputio da takvo postupanje nije primereno javnom službeniku.

Izvor: index.hr
Foto: Twitter/ELLEUK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter