Izvor:
02.03.2017 u 23:19
0

RADA MANOJLOVIĆ OPET SAMA: Harisu je žao što me je ostavio!

U Banja Luci organizovan je 20. Oskar popularnosti koji je okupio mnoge naše poznate pevače koji su publiku razveselili svojim dobro poznatim hitovima.

Rada Manojlović proglašena je za najbolju pevačicu godine, a na ovaj događaj pojavila se bez svog izabranika Harisa Berkovića. Mnogi su pomislili da nešto nije u redu u njihovom ljubavnom gnezdu, a pevačica ističe da je njen dečko bio sprečen da dođe.

Haris je bio još ranije sprečen, a organizaotri su mislili da se Haris i ja podrazumevamo. Posle je već bilo kasno da se to skida sa televizije i bilborda. Mnogo mu je žao i sve vas je puno pozdravio. Žao mu je što me je ostavio samu – rekla je Rada u jednoj emisiji.

Story
Foto: Instagram/radamanojlovic, Twitter/Neki Novi klinci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter