Izvor:
03.03.2017 u 15:02
0

ŠOKANTNA IZJAVA ŽIKE JAKŠIĆA: Raspisaću konkurs za novu ženu! (foto)

Producent sikografske kuće Žika Jakšić nije promenio svoje navike iako više ne živi sa suprugom Dajanom. I dalje najviše vremena provodi snimajući emisiju muzičkog karaktera.

Tamo smo ga i sreli, odlično raspoloženog.

– Ja sam čovek koji je ispunjen, srećan i nema razloga da skidam osmeh s lica. Eto, imam i blistavobele zube zahvaljujući mojoj zubarki Ljilji – rekao nam je nasmejani Žika, koji je na snimanje doveo i svog starijeg sina.

Mlađem Dušanu, kojeg je dobio u braku s Dajanom, prošlog četvrtka je bio rođendan.

– Proveli smo prijatno posle podne nas troje, sin, Dajana i ja. S bivšom suprugom sam ostao u korektnim odnosima – naglasio je.

Dok smo stajali s Jakšićem ispred Grandovog studija, nismo mogli a da ne primetimo da ga je svaka dama koja je prošla pored nas pogledala i odmerila. Neke su prišle i da se pozdrave s njim. A prilaze li mu i van radnog mesta?

– Svaka ima pravo da mi priđe, a konkurs ću tek da raspišem! Ja sam zaljubljen u svoj posao, i to je ono što mene trenutno ispunjava – rekao nam je Žika.

Dajana: Dosta sambila domaćica, vraćam se karijeri!

Uskoro bivša Žikina supruga Dajana Jakšić (nekad Paunović) vratiće se pod svetla reflektora. Kako je za Kurir izjavila, ipak neće nastaviti da se bavi pevanjem.

– Vraćam se voditeljstvu. Ne znam još kakva će to emisija biti, ali neću biti u „Grandu“. Dušan je sad veliki i mogu da se posvetim poslovnim obavezama – izjavila je dajana.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter