Izvor:
05.03.2017 u 22:54
0

GALANTNI: Kaća Grujić nastupala za hrvatske studnete, evo koliki je bakšiš dobila! (foto)

Pevačica Katarina Grujić potpuno je raspametila studente iz Hrvatske koji su došli u posetu Beogradu.

Želja studenata bila je da im nakon razgledanja srpske prestonice na uvce peva Katarina, pa su organizatori za taj privatan parti još pre nekoliko nedelja angažovali baš nju.

Kako saznajemo, više od 500 studenata iz Zagreba uglas je sa našom pevačicom pevalo njene hitove, dok su joj tražili i pesme njenih koleginica.

– Hrvatski studenti su nakon obilaska naše prestonice i svih znamenitosti Beograda otišli pravo na splav, gde im je, po njihovoj želji, pevala Kaća. Njen nastup bio je ugovoren pre nekoliko nedelja, a parti zatvorenog tipa organizovan je na jednom beogradskom splavu. Nastup je počeo nesto pre ponoći, a čim se pevačica pojavila na bini, studenti su počeli da se vesele i đuskaju. Žurka je bila zatvorenog tipa, tako da niko osim studenata iz Zagreba nije mogao da prisustvuje – objašnjava naš izvor koji se zatekao na licu mesta jer je bio deo organizacije.

– Oni su od Kaće tražili da ima peva Brenine pesme. Iako su studenti, nisu žalili para za bakšiš, pa je Grujićeva kući otišla teških džepova – dodaje izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter