Izvor:
18.03.2017 u 16:48
0

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZNENADILA IZJAVOM: Rodiću sebi sina! (foto)

Marija Šerifović će u banci sperme izabrati "materijal" za svog naslednika, kome želi da se posveti u potpunosti.

Marija Šerifović poručuje da jedva čeka da rodi naslednika! Popularna pevačica za Informer ističe da priželjkuje da dobije sina, kome će dati ime Luka ili Maksimilijan. Članica žirija "Zvezda Granda" uskoro planira da ode u banku sperme u inostranstvu i tamo pronađe "materijal" za svog prvenca.

Najuspešniji projekat

– Želim da rodim sina i da se u potpunosti posvetim tom malom Šerifoviću. Ali postoji još puno stvari u životu koje planiram da uradim pre nego što se ostvarim kao majka. Ne bih volela da dobijem dete, a onda da ga odgajaju babe, dede, strine, stričevi. Hoću da ja budem ključna osoba u njegovom odrastanju – objašnjava Marija i dodaje da se ozbiljno priprema za ovu ulogu.

– Beba će morati da bude najuspešniji projekat u mom životu, za koji moram da imam sve vreme ovog sveta. Zbog toga ne žurim, nego puštam da sve ide svojim tokom. I garantujem da ću izabrati najbolji trenutak za majčinstvo.

Dok se ne uputi u banku sperme, Marija je fokusirana na svoje koncerte i žiriranje u jednom muzičkom takmičenju.

Muyičko takmičenje u kom Marija žirira je i dalje neprikosnoveno. Nekad se pitam kad će kraj tog takmičenja, a onda kad pogledam rejtinge i vidim da smo četiri puta gledaniji od konkurencije, kažem da sve ima smisla i da vredi. Tajna našeg uspeha je hemija koja postoji između svih nas. Pronašli smo način kako da igramo tu igru i to je to – kaže ćerka Verice Šerifović.

Nastupi i odmor

Uprkos obavezama u emisiji, naša sagovornica ne zapostavlja ni karijeru. Jedva čeka da sledećeg meseca zakorači u avion za Los Anđeles.

– Imaću šest koncerata u aprilu u Americi. Spojiću lepo i korisno. Malo odmor, pa onda red nastupa. Tako je najbolje. U Los Anđelesu imam puno prijatelja tako da će biti lepo – priča Marija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter