Izvor:
18.03.2017 u 20:24
0

STOJA SA UZDAHOM PRIZNALA: Htela sam da rodim dete, ali sad je kasno!

Stojanka Novaković Stoja (45) jedno vreme je bila nazivana najzgodnijom i najmlađom bakom, pa ju je jedna voditeljka emsiji pitala da li je imala želju da i tada rodi dete, pevačica ju je iznenadila odgovorom.

"Kako da ne. S obzirom na to da sam mlada žena, što da ne. Ali, prosto, ne mogu ja nešto na silu, protiv Božije volje", rekla je Stoja i na trenutak odlutala u mislima, pa nastavila:

"Ja se i dalje bavim sobom, karijerom i mojoj porodicom, ali sad već i nemam neku želju s obzirom na to da sam se opet okrenula karijeri. Kad nisam na vreme, ne moram ni sad", rekla je.

Podsećanja radi, ona je sina Milana rodila sa 17 godina, a on je takođe postao otac sa 17 godina, dakle, kada je ona imala 34 godine. On je stoji podario svoje unuka, Milicu (12) i Filipa (10).

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter