Izvor:
21.03.2017 u 08:25
0

NI ZA SVE PARE OVOG SVETA: Evo sa kojim muškarcem Dara Bubamara nikada ne bi bila! (foto)

Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila iz Dubaija, gde je uživala sa bratom čekajući da njen dečko košarkaš Duško Bunić dobije dozvolu od trenera da im se pridruži.

Kako šeici vole plavuše, Dara kaže da su merkali, ali da joj nije palo na pamet da prevari dečka.

– Nisam mnogo obraćala pažnju na šeike jer sam otišla da se odmorim. Danju sam se kupala, sunčala i uživala, a uveče malo šopingovala. Naravno da sam primetila da me odmeravaju, ali nisu ništa pokušavali. Oni vole da se okrenu i gledaju za atraktivnom plavušom, ali šta da im radim, nisu moj tip. Odbila bih svakog koji bi mi prišao, nema tih para zbog kojih bih bila sa nekim od njih – kaže Dara.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter