Izvor:
21.03.2017 u 08:35
0

KONCERT U SPOMEN LEGENDI: Najveće zvezde pevaju u čast Mikiju Jevremoviću! (foto)

Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, večeras je učestvovao na koncertu u znak sećanja na Mikija Jevremovića, održanog u prepunom Domu kulture u Valjevu.

Omaž nedavno preminulom pevaču priređen je na istoj sceni na kojoj je legendarni izvođač zabavne muzike započeo karijeru, a Željko je izveo numeru "Grkinja".

– Miki je bio veliki umetnik, koji je ostavio neizbrisiv trag. Obaveza svih nas je da se čuva uspomena na njega i na sve ono što je stvarao. Nas nije povezivala samo muzika nego i činjenica da smo obojica iz Valjeva, i ponosan sam na to što ga naš grad pamti – rekao je Željko.

Pored Joksimovića, na bini u Valjevu nezaboravne hitove Jevremovića izvodili su i Milan Đurđević iz Nevernih beba, Igor Starović, Boris Bizetić, Željko Vasić, Zoran Jevremović, Andrija Kalabić, Boban Ostojić, Goran Pavlović, Vlada Selković, Jovan Maljoković, Irena Blagojević, Jelena Kovačević, Marina Stefanović, i grupe "Muzički voz" i "Horoskop" sa kojima je Miki sarađivao.

– Hvala svima koji su došli da daju počast mom bratu. Izvedena je Mikijeva prva pesma "Mama", koju je snimio pre 55 godina, baš kao i njegova poslednja numera "Vrata srca" koju nije uspeo da snimi. Ipak, trebalo bi da bude naknadno objavljena. Svi izvođači su na kraju izveli "Adio" i bilo je zaista dirljivo – rekao je Mikijev brat, Zoran Jevremović.

Koncert je organizovala Skupština grada Valjeva.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter