Izvor:
21.03.2017 u 16:45
0

(VIDEO) ŠOKANTNA TEORIJA ZAVERE: Smrt Tošeta Proeskog NIJE BILA NESREĆAN SLUČAJ?

Otkako je Toše Proeski tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći, pojavljivale su se raznorazne teorije zavere i spekulacije o tome da je prava istina o onome što se desilo te kobne noći prikrivena.

Sada je te teorije javno izrekao i kontroverzni Jugoslav Pertušić, nekadašnji špijun i jedan od optuženih za organizovanje atentata na Slobodana Miloševića.

On je gostujući u jednoj makedonskoj emisiji izneo argumente za teoriju da smrt popularnog pevača nije bila nesrećan slučaj.

Brzina kojom se kretao džip, i njegova polovina koja je udarila u kamion, nije mogla a da ne povredi ozbiljno vozača i saputnika koji je sedeo iza. Ne postoji ni teoretska mogućnost da sila koja je delovala unutra prilikom udara te strane u kamion, pošto je džip robusno vozilo, ima veoma jake varove, veoma je snažno, prilikom razaranja i rasturanja tog dela, na drugom delu gde su se nalazili ovi ljudi, imali bi takve povrede, vidljive po telu, da bi morali da završe u bolnici. Vazdušni jastuci su morali da budu otvoreni, povrede koje bi imali na telu bi morale da se leče ako ništa drugo bar jedno dve-tri nedelje da leže. Sila je tolika bila da oni nisu mogli da izađu nepovređeni. Ne želim da se bavim time kako su to namestili, ali to je nemoguće – rekao je on.

Radilo se o ubistvu. Koji su razlozi i motivi ja ne zalazim u to niti želim niti me to interesuje. Samo znam da ljudi koji pričaju o tome, pričaju kao šarlatani.

Petrušić je srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac i pripadnik Francuske vojno-obaveštajne službe DRM, Francuske legije stranaca, jedan od glavnih organizatora kontraobaveštajnih operacija tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji, kao i učesnik tokom operacije u Srebrenici i jedan od optuženih za organizovanje i pripremu atentata na bivšeg predsjednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Podsetimo, Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine, na autoputu u Hrvatskoj, dok je iz Skoplja putovao za Zagreb. Za volanom je bio njegov prijatelj i vozač Georgij Georgijevski, koji je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kamion. Toše je stradao na licu mesta. Na zadnjem sedištu bila je Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović.

Izvor: Avaz
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter