Izvor:
21.03.2017 u 19:56
0

VOLIM JE, NE ZANIMA ME PROŠLOST: Novi dečko Milice Dabović progovorio o njihovoj vezi!

Naime, nedavno je u medijima odjeknula vest da je Milica Dabović nakon nasilja koje je trpela od Simona Šiklića, našla novog dečka, Vuka.

Vuk je momak koji radi u Beču, u porodičnoj firmi koju su osnovali pre 50 godina, nije ljubitelj medija ali je o svojoj devojci Milici lepo i kulturno odgovarao.

Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo – rekao je Vuk na početku razgovora.

S obzirom na to da se pisalo kako je vrlo imućan, zbog čega su odmah krenule i priče kako je to razlog iz kog je Milica sa njim, Vuka je kratko prokomentarisao:

Nemam potrebu da komentarišem takve gluposti – rekao je kratko i jasno, nakon čega smo ga pitali šta kaže na to što veći deo javnosti Milicu osuđuje uz komentar kako je brzo uplovila u novu vezu.

Što se tiče Milice čvrsto stojim ispred nje. Prošlost ne želim uopšte da komentarišem, niti se njome bavim. Stare novine se svakako ne čitaju – rekao nam je Vuk koji je Miličina najveća podrška, što nema problem da istakne.

Mnogo volim Srbiju, to je moja zemlja i ponosan sam što je Milica bila deo tima koji nam je svima doneo mnogo radosti. Volim i podržavam je u njenoj želji da radi sa decom i u svemu vezano za nastavak njene sportske karijere preko njenog košakaškog kampa – završio je Vuk.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter