Izvor:
03.04.2017 u 01:40
0

Rasta na udaru kritika zbog droge: „ANA ĆE TI RODITI KRALJA KOKAINA!“

Stefan Đurić Rasta, koji sa suprugom Anom Nikolić čeka prvo dete, našao se na udaru fanova nakon što se na društvenim mrežama pohvalio marihuanom!

Reper je poznat kao uživalac džointa i ne libi se da to prizna u javnosti. Ipak, poslednjim postupkom je iznenadio pratioce, koji su ga iskritikovali. Rasta je iz Amerike, gde se nalazi na turneji, postavio na Instagram sliku na kojoj drži marihuanu.
– Drogirašu jedan, tako se ne ponaša budući otac! Treba da daješ primer deci, omladini, ali prvenstveno svom detetu. Srami se! – jedan je od komentara.

A pored slike na kojoj pozira kako puši džoint poručili su mu:
– Rodiće ti sina, kralja kokaina!

Ipak, neki od njegovih fanova su bili dobronamerni, pa su repera posavetovali.
– Nemam pravo da se bunim, ali postaješ uskoro tata! Ako hoćeš, malo razmisli – napisao mu je jedan virtuelni prijatelj.

S druge strane, bilo je i onih koji su branili repera, komentarišući da mu trava služi za opuštanje pred nastup i da to nije ništa strašno. Inače, Ana je u poslednjoj epizodi šoua „Ja imam talenat“ konačno pokazala zaobljeni stomak! Pevačicu je jedan takmičar podigao sa stolice kako bi mu asistirala i tada je prvi put pokazala trudnički stomačić. Ovaj bračni par čeka ćerku, mada se Ana šalila da izgleda kao da nosi blizance.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter