Izvor:
03.04.2017 u 02:02
0

PRVE KOMŠIJE: Katarina Grujić i njen dečko grade dvorac pored vikendice Tome Nikolića!

Katarina Grujić i njen dečko Nemanja Buha prve su komšije još uvek aktuelnog predsednika Srbije Tome Nikolića! Oni grade dvorac na Savskom nasipu, odmah do vikendice prvog čoveka države.

Pevačica kaže da s momkom celo leto provodi na obali, ali da nikad nije srela Nikolića

Pevačica za Kurir otkriva da za nekoliko dana pakuje kofere i sa Buhom se seli na obalu Save!
– Samo da se još malo prolepša vreme i nećete me videti do jeseni, osim kad vikendom nastupam. Nemanja i ja uživamo na reci. On tamo ima kuću, koja nije skroz dovršena, pa ćemo se ovog leta malo time pozabaviti. Po ceo dan se vozikamo gliserom, sunčamo, roštiljamo s društvom, a uveče volimo da sednemo na terasu i kuliramo. Ma raj! Ništa nam ne treba kad smo tamo, opušteni smo maksimalno. Temperamentnija sam i volim dobar provod, ali ponekad mi baš prija mir koji imam na Savi. Nemanja i ja volimo i zimi da odemo tamo, kad nema nigde nikoga. Založimo kamin, pored kog pijuckamo dobro vino – kaže folkerka.

Grujićka ističe da Toma i njegova supruga Dragica ne dolaze često na Savski nasip, ali kad bi ih srela, ponudila bi se da ih komšijski ugosti.

– Stvarno ih nisam viđala, mislim da ne borave često tamo. Ako sretnem Tomu i Dragicu, rado ću im skuvati kaficu. Što da ne?! Ne verujem da bi odbili – zaključila je Kaća, dok Buha nije želeo da priča za medije.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter