Izvor:
04.04.2017 u 02:30
0

POTRESNI DETALJI MEDENOG MESECA PRINCEZE DAJANE I ČARLSA: Drogirali su je da ne bude svesna! (foto)

Novopečenim supružnicima to je trebalo da bude najlepši bračni period, ali pokojna princeza opisala ga je kao pravi pakao, piše u novoj knjizi o bivšem engleskom kraljevskom paru.

Dajana Spenser imala je samo 19 godina kad je upoznala i zaljubila se u engleskoga princa Čarlsa.

Par se venčao 1981., a medeni mesec proveli su krstareći kraljevskom jahtom Royal Yacht Britannia. Novopečenim supružnicima to je trebalo da bude najlepši bračni period, ali pokojna princeza opisala ga je kao pravi pakao, tako barem piše u novoj knjizi o bivšem engleskom kraljevskom paru.

– Dajana se psihički slomila kad je saznala da Čarls zapravo voli drugu ženu – Kamilu Parker Bouls. Nekoliko sati pre venčanja je povraćala od muke i stresa, a princ je sve naivno pripisao tremi -, tvrdi se u knjizi.

S obzirom da je pokojna princeza Dajana na medenom mesecu bila toliko rastrojena, lekari su joj prepisali Valijum, sredstvo za smirenje za koje mnogi kažu da ima i jači uticaj na mozak od heroina ili marihuane.

– Odbila je da ga popije. Bila je uverena da kraljevska porodica želi da joj da sedative kako ne bi bila svesna sveta oko sebe. Stalno je živela u paranoji da su se svi sa suprugove strane okrenuli protiv nje -, tvrdi Sali Bedel Smit, američka istoričarka i književnica koja se specijalizovala za biografije poznatih.

Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter