Izvor:
04.04.2017 u 20:01
0

AFRIKA OTKRILA DETALJE O ODNOSU SA KITIĆEM: Tražila sam mu uslugu, a evo šta je on uradio!

Sandra Prodanović Afrika proslavila se kada je nastupala sa Miletom Kitićem.

Pevačica se prisetila vremena kada je sarađivala sa poznatim pevačem, pa je konačno detaljno opisala zašto je zapravo došlo do nesuglasica između njih.

"Mi u svađi nismo, što se mene tiče. Pričam u svoje ime. Ja sam na tom nekom početku, hajde da kažem, bila povređena malo, zato što sam očekivala nešto sasvim drugo, a dobila sam sasvim nešto deseto. Mi smo bili zaista ok. Kada sam se ja pojavljivala sa njim, on je to video da je to dobro prolazilo. Svi su se raspitivali ko je ona mala crna. Tada niko nije znao kako je zovem. Kada su ga zvali na nastupe tražili su da i ja dođem. I on je to koristio. Ja sam bila klinka i to naravno nisam znala. Posle kada sam sve kockice spojila, to je, u stvari, bilo to. On se na kraju ljutio što sam ja otišla, kada više nisam igrala u toj plesnoj grupi. Zaista je on bio ljut", započela je Sandra.

Kanije, Sandra je želela da snimi svoju prvi pesmu, pa je od Mileta zatražila pomoć.

"Ja sam ga pozvala, pošto sam se tada odlučila da snimim svoju prvu pesmu “Afrika”, koja još uvek nije bila napravljena. Htela sam da mi je urade Marina Tucaković i Zoran Marjanović. Tada su oni radili zajedno. Ja sam tada poznavala Zorana, Marinu nisam. Znala sam da Mile zna Marinu, i ja sam htela da on (Mile Kitić) pozove Marinu, to mu je pet minuta posla. Ništa drugo. Samo da je pozove i da kaže da bih ja htela da uradim pesmu, da me najavi", izjavila je pevačica.

Posle toga, Mile je uradio nešto što ona nije očekivala.

"Ja sam tražila tu uslugu , a on mi je rekao da ga zovem posle vikenda. On je promenio broj posle vikenda. Baš sam se razočarala, nisam mogla da verujem… Njemu je jako bilo bitno što sam ja tu. Zato mi je bilo krivo, dok sam bila potrebna, to se koristilo, a posle nije mogao da se okrene jedan broj… Nisam verovala da neko takav može da bude i zaista sam se razočarala dosta. Mene sada neko da pozove, i bilo koju uslugu da mi traži, ja ako mogu, izađem u susret i pomognem. Nemam razloga da promenim broj i da se posle ne javim. Skroz je bez veze", završila je Afrika.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter