Izvor:
04.04.2017 u 23:36
0

Nekretnina u Čikagu koštaće ih 3 miliona dolara: POGLEDAJTE GDE ĆE ŽIVETI ANA I ŠVAJNI! (FOTO)

Ana Ivanovićeva i Bastijan Švajnštajger žele dom u luksuznom delu Čikaga, na samoj obali jezera Mičigen, a trenutno biraju između dvospratne kuće i penthausa.

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger planiraju da kupe luksuznu kuću u vrednosti od 3.000.000 dolara! Njih dvoje su se prošle nedelje preselili u Sjedinjene Američke Države, pošto je Nemac potpisao ugovor sa Čikago Fajerom.

Odmah su se dali u potragu za novim domom, a izbor je pao na luksuzni deo grada Nort Avenju Bič, javljaju američki mediji.

Atraktivni sportski par snimljen je kako u društvu svojih roditelja i agenata za nekretnine gleda stanove na ovoj ekskluzivnoj lokaciji uz samu obalu jezera Mičigen. U užem izboru su, tvrde mediji, penthaus u jednoj od najluksuznijih zgrada u Čikagu i jedna kuća na dva sprata, koja sadrži sve moguće pogodnosti i košta nešto manje od 3.000.000 dolara.

Kuća je na dva sprata. Ima privatni lift, tri prostrane spavaće sobe na gornjem spratu, tri kupatila i poseban prostor za vina, gde može da bude smešteno 1.000 flaša ovog pića. Na donjem spratu nalazi se prostrana dnevna soba sa dva kamina i stilskim nameštajem, trpezarija i kuhinja. Radne površine u kuhinji su granitne sa delovima od nerđajućeg čelika. U kući se nalazi i spa sa džakuzijem, kao i parno kupatilo, otkrivaju američki mediji.

Ništa manje luksuzan nije ni penthaus koji se nalazi u zgradi maltene na samoj obali jezera Mičigen, a njegova vrednost procenjena je na oko 3.200.000 dolara.

Prostor je smešten na 20. spratu u zgradi sagrađenoj 1927. godine. Naravno, modernizovan je i opremljen najsavremenijom tehnikom. Na svakom koraku odiše luksuz, a biblioteka sa pogledom na jezero Mičigen ostavlja bez daha.

Ana je na Instagramu podelila fotografiju sa plaže uz reči: "Moja nova kuća." Ona, međutim, nije otkrila za koju se od ponuđenih solucija opredelila u dogovoru sa Bastijanom. Inače, pred odlazak u Čikago Ana je u intervjuu za nemačku "Galu" rekla da se raduje što će konačno prvi put sa svojim suprugom izgraditi dom, budući da je krajem prošle godine ona završila tenisku karijeru.

Prvu kuću Bastijan i Ana kupili su u engleskoj grofoviji Češir, inače luksuznom naselju u blizini Mančestera. Kako su izveštavali britanski mediji, mladi par pazario je zdanje od 3.500.000 evra, a komšije su im ser Aleks Ferguson, Luj van Gal, Bastijanovi tadašnji saigrači iz Mančester junajteda Vejn Runi, Huan Mata, David de Hea, Antonio Valensija, zatim fudbaleri Sitija Jaja Ture, Serhio Aguero, David Silva, Džo Hart, kao i Rio Ferdinand, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Erik Kantona i mnogi drugi.

informer.rs
Foto: Instagram/ana ivanovic, twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter