Izvor:
05.04.2017 u 03:03
0

SRPKINJA RODILA SINA MILIONERA: Iako još nema ime, već ima 5 miliona dolara! (foto)

Sandra i Andrej Meljničenko osnovali su fond u koji će uplaćivati novac za svog naslednika koji niko neće smeti da dira do njegovog 18. rođendana.ž

Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko porodila se 29. marta, ali se ta vest do juče čuvala u najstrožoj tajnosti! Supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka rodila je sina u elitnoj klinici "Santa Marija" u Nici, u kojoj se svojevremeno porađala i Anđelina Džoli.

Bivša "modelsica" i jedan od najbogatijih Rusa još nisu odlučili koje će ime dati nasledniku, ali su zato već pripremili pet miliona dolara koje će uplatiti u njegov fond.

– Sandra se iznenada porodila prirodnim putem. Porođaj je bio zakazan za 21. april jer je ona želela da rodi bebu na svoj 40. rođendan. Dečak je ipak malo požurio, ali je sve proteklo super. O mami i bebi su brinuli najbolji stručnjaci u bolnici "Santa Marija". Sandra ih poznaje odranije, jer je tu pre pet godina rodila i ćerku Taru, a na toj klinici je i vodila trudnoću – kaže izvor Informera.

On dodaje da je par unapred pripremio fond za dečaka, u koji će vrlo brzo uplatiti pozamašnu sumu novca. Od svog bogatstva, koje se procenjuje na 13,4 milijarde evra, za početak će odvojiti pet miliona dolara za sina.

– Sandra se porodila prirodnim putem 29. marta u elitnoj klinici "Santa Marija" u Nici.

– Sandra i Andrej žele da osnuju fond za sina i da u njega uplate oko pet miliona dolara. Isto to su uradili i za Taru. Porodični advokat je već pripremio sve papire. Rešili su da novac bude oročen na 18 godina, tako da ni dečak, a ni oni neće moći da raspolažu tim parama do njegovog punoletstva. Sav novac koji dečak bude dobijao od njihovih prijatelja oni će uplaćivati na taj žiro račun, kao i određenu svotu iz svog budžeta svake godine.
Sandra je posle porođaja u bolnici provela tri dana, a zatim se sa bebom pridružila suprugu i ćerki Tari u svojoj vili "Altijar", koju imaju u susednom gradu Antibu. Oni će leto provesti u ovoj rezidenciji na Azurnoj obali, a na jesen će se zbog Andrejevog posla vratiti u Moskvu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter