Izvor:
05.04.2017 u 03:29
0

PEVAČICA ZABRINULA SVE: Boluje od teške bolesti, a u trećem mesecu trudnoće! (foto)

Pevačica koja je javnost potresla priznanjem da boluje od ozbiljne bolesti, u trećem mesecu trudnoće.

Naime, Rada Sarić nedavno je prilikom posete ginekologu saznala da je u blagoslovenom stanju i da će ona i njen izabranik, pevač Milan Čolović, sin vlasnika velikog hita narodne muzike "Mali mrav" Tomislava Čolovića postati roditelji prvi put.

Pevački par je radosne vesti odmah podelio sa najbližim prijateljima i rodbinom, a odmah su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, te su već zakazali svadbu.

– Rada i Milan su bili presrećni kada su čuli lepe vesti o prinovi. Rada je u trećem mesecu i jedva čeka da se ostvari u ulozi majke. Njihovi prijatelji su još u čudu budući da su odmah zakazali svadbu, i to ovog meseca. Oni su i ranije pravili planove za budućnost, ali kada su saznali da će za šest meseci postati roditelji odlučili su da to bude što pre – kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačkom paru.

Inače, Rada je vezu sa Milanom obelodanila pre oko godinu dana, a javnost je 2015. godine potresla priča o njenoj borbi sa epilepsijom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter