Izvor:
05.04.2017 u 18:10
0

PRE 17 GODINA BILA JE KRALJICA STRIPTIZA: Branka Blek Rouz danas ima 44 godine i izgleda SKROZ DRUGAČIJE! (FOTO)

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija je srpska striptizeta.

Profesionalno je počela da se bavi striptizom 1999. godine i veoma je ponosna na svoju profesiju, za koju kaže da nije isto što i prostitucija.

Čak je 2001. godine otvorila školu muško-ženskog striptiza, a snimila je i film „Život sa Brankom Blek Rouz", imala ulogu „smerne žene“ u filmu „Zvezde ljubavi“.

Branka je i napisala nekoliko knjiga, a jedno vreme je imala i autorsku emisiju „Apolonija Afrodita“ na televizijskoj stanici „Sv. Đorđe“ u Inđiji.

2005. godine je otvorila Sajam erotike u Beogradu, na kojem je proglašena za prvu damu srpske erotike.

Godine 2006. joj je dodeljen „Oskar za kraljicu srpskog striptiza“ da bi iste godine otvorila tri striptiz kluba.

Zalaže se da se striptiz odvoji od prostitucije.

Ne može da se meša striptiz i prostitucija, to je kao da mešaš žabe i babe – izjavila je Branka u jutarnjem programu na jendoj televiziji.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Branka Milijancevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter