Izvor:
07.04.2017 u 18:08
0

MILICA PAVLOVIĆ: Izdržala sam bez seksa čak 21 dan!

Džaba sam putovala, ništa navatala nisam! Od momaka sam krila ko sam, bilo mi je glupo da kažem: „Znate šta, ja sam pevačica.“ Govorila sam im da sam student

Milica Pavlović zapostavila je seksualni život tokom odmora u Americi. Pevačica se požalila da tri nedelje nije imala seks jer se maksimalno prepustila šopingu i čarima plaža u Majamiju i Meksiku.

Ona je posle odmora otišla na dva dana kod oca u Cirih, odakle je doputovala u Beograd. Milica se obradovala kada je ugledala medije, a zatim se pohvalila da se provela za sve pare.

Išla sam u Majami, Kankun, Meksiko… Baš sam se odmorila! Ispraznila sam džepove, a najviše sam trošila na krpice. Tamo ima dosta sniženja i onda ti se sve čini „e ovo malo, pa ovo malo“ i tako ode novac. Sve sam potrošila, vratila sam se bez dinara. Bankrot! – rekla je pevačica

Ona ističe da su je muvali mnogi muškarci, ali da ni sa kim nije otišla u krevet.
Bilo je normalnih startovanja, ali ja sam vešto prikrivala čime se bavim i ko sam. Nekako mi je bilo glupo da kažem: „Znate šta, ja sam pevačica.“ Govorila sam im da sam student. Momcima nisam mogla da dam ni Instagram ni Fejsbuk jer bi videli ko sam. Džaba sam išla u Ameriku, ništa navatala nisam! – kaže Milica, a kad smo je pitali kako je izdržala bez seksa tri nedelje, postidela se.

Nije ga bilo. Imala sam prečih stvari, provodila sam se i odmarala – rekla je pevačica, koju je na odmoru prepoznala samo jedna ekipa gastarbajtera iz Nemačke, s kojima se upoznala i počastila ih pićem.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter