Izvor:
07.04.2017 u 18:18
0

U TEŠKOM STANJU: Vanbračni sin Šabana Šaulića dane provodi u bolnici!

Robert Šaulić, 45-godišnji vanbračni sin popularnog Šabana, teško je bolestan.

On živi u Zrenjaninu, a njegove komšije pričaju kako je u poslednjih nekoliko meseci više u bolničkom nego kućnom krevetu.

Zdravlje mu se nakon bolničkog lečenja malo poboljša, ali već dve-tri sedmice nakon izlaska, ponovo se tamo vraća jer se stanje pogorša.

Ono što je u celoj situaciji još složenije je neimaština u kojoj živi Robert. Nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Kako znaju da koliko je dobar čovjek, a s druge strane i jako vrijedan, komšije su se organizirale i već dugo sakupljaju novac kako bi mu obezbjedili koliko-toliko normalniji život.

Kada je boljeg zdravlja, Robert ne beži ni od kakvih poslova. Koliko može radi i na građevini ne bi li više zaradio, a kako mu je sada puno lošije nego pre, morao je odustati od tih poslova. Zbog toga često čuva stare i bolesne koji mu daju nešto novca kako bi bolje živio.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/sabansaulic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter