Izvor:
09.04.2017 u 17:38
0

ISTORIJA SE PONAVLJA: Zorannah opet napravila haos na Sajmu! (foto)

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah promovisala je svoj parfem "Zorannah" na Sajmu kozmetike u Beogradu, a kao što možete da pretpostavite, gomila obožavatelja – mahom klinaca, ali bilo je i starijih – pohrlila je da ga kupi.

Zorannah je potpisivala parfeme i neumorno se fotkala sa obožavateljima "dobrih" sat vremena, a svuda okolo se osećao miris jer su devojčice bile nestrpljive da probaju parfem.

Ako se pitate kako miriše…

– To je parfem koji jako liči na Zoranu. Ima miris vanile, šećera, onako je puderast i drugačiji od ostalih. Zato je izrada parfema toliko dugo trajala – oko osam meseci. Da bismo dobili tačno to što je ona htela, četiri puta smo ga vraćali u Francusku jer je inače tamo proizveden – rekla nam je njena predstavnica za medije, dok se Zorana i dalje neumorno smeškala fotkajući se sa obožavateljima.

Ona nam je otkrila da parfem nije namenjen isključivo mlađima i da su upravo zato želele tako specifičnu mirisnu notu, da bi svi mogli da ga koriste, čak i muškarci.

Zoranin parfem uskoro će se prodavati u zemljama regiona, a kod nas ćete moći da ga kupite u svim većim parfimerijama, po ceni od 1.399 dinara za pakovanje od 30 mililitara i 1.999 dinara za pakovanje od 50 mililitara.

Oni koji kupe "Zorannah" na Sajmu, proći će nešto jeftinije – 1.189 dinara za manje i 1.699 dinara za veće pakovanje.

Nataša, njena predstavnica za medije rekla nam je da blogerka već ima u planu novi projekat, koji za sada mora da ostane tajna, a Zorana nam je otkrila da je u planu i još jedna knjiga.

– Još jedna knjiga je svakako u planu, ali trenutno je malo na čekanju. Nikako da počnem. Najteže je početi, posle sve ide lako.

Zorannah će i sutra u podne na Sajmu potpisivati svoj parfem na u sali 2, na štandu 1A, a ako ne budete mogli da nađete štand – samo gledajte gde je najveća gužva! 🙂

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter