Izvor:
09.04.2017 u 19:30
0

RASPLET: Nakon raskida sa Teodosićem, Jelisaveta se vratila Vuku Kostiću! (foto)

Jelisaveta Orašanin, nakon neslavnog raskida veze sa slavnim košarkašem moskovskog CSK Milošem Teodosićem, vratila se bivšem dečku i kolegi Vuku Kostiću.

Inicijator pomirenja bio je on, poslao joj je SMS poruku i pozvao u lov na divljač.

– Vuk je pročitao u novinama da je Jelisaveta ponovo sama, te je brže-bolje iskoristio situaciju. Razmišljao je dva dana kako da napravi prvi korak, pa se setio da je će najmanje napadno zvučati ako joj predloži grupni odlazak u lov, što su ranije, tokom višegodišnjeg zabavljanja često praktikovali. Ona mu je istog minuta odgovorila i pitala ga da li će biti zajedno na čeki, na šta je on potvrdno odgovorio – kaže izvor za ovaj nedeljnik.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter