Izvor:
22.04.2017 u 19:40
0

KARLEUŠA BRANI MUŽA FUDBALERA: Idioti, ne dirajte Duška!

Navijači Bešiktaša teško su podneli eliminaciju iz Lige Evrope, a za glavne krivce proglasili su Srbina Duška Tošića i Hrvata Mateja Mitrovića.

Bešiktaš je ispao od Liona posle 120 minuta i serije penala (6:7), pošto su sa bele tačke bili neprecizni Tošić i Mitrović. Društvene mreže su se usijale od uvreda upućenih Srbinu i Hrvatu, a izgleda da su navijači Bešiktaša za jednu noć zaboravili sve ono što je Duško Tošić učinio za njih u protekle dve godine.

Ipak, imao je ko da stane u njegovu odbranu! Duškova supruga Jelena Karleuša vrlo brzo se uključila u diskusiju s navijačima Bešiktaša, koja se odvijala na tviteru. Naravno, ona nije štedela reči.

Biću uz tebe! Uvek ću ti pomoći! Boriću se za tebe, biti čvrsto uz tebe i nikada te neću napustiti – napisala je Jelena svom suprugu, a potom oštro uzvratila:
Duško se kao gladijator bori za Bešiktaš na svakoj utakmici! Navijači Bešiktaša to znaju. Samo idioti mogu nešto da kažu protiv njega!

Turski novinari spekulišu da će Duško Tošić i Matej Mitrović napustiti Bešiktaš na leto jer im navijači neće oprostiti ispadanje iz Evrope, bez obzira na jake i unosne ugovore.

Ali, ako Tošića u pregovorima bude zastupala JK, naći će opet jak klub.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter