Izvor:
22.04.2017 u 21:24
0

SEKSI I U POZNIM GODINAMA: Glumica u 8. deceniji reklamira donji veš i izgleda savršeno! (video)

Kampanja "Calvin Klein Or Nothing At All" slavi žene svih godina: od 18 do 73.
Nekadašnja manekenka i glumica Loren Haton odlučila je da u 73. godini ponovo stane pred kamere i učestvuje u kampanji za, ni manje ni više, nego donji veš brenda Kelvin Klajn.
Haton je jedna od prvih svetskih top-modela. Dugo je bila zaštitno lice Revlona, a prvi put se pojavila naga 1970. u jednom filmu s Robertom Redfordom. Tada je imala 27 godina. Glumila je i u filmu “Američki žigolo” gde joj je partner bio Ričard Gir.

Najnovijom kampanjom donjeg rublja ponovo se vratila u manekenske vode, a nedavno je u Milanu, zajedno sa Điđi Hadid nosila reviju za modnu marku Bottega Veneta.

Pored Loren na video snimku pojavljuje se još šest žena: Kirsten Danst, Rašida Džons, Laura Herijer, Natali Lov, Ena Sui i Maja Turman Hok, ćerka holivudskih glumaca Ume Turman i Itana Hoka.

Mlade devojke u donjem vešu smenjuju se u jednominutnom videu, a može se reći da im je šou ukrala vremešna Haton, koja se pojavljuje na kraju u belom brushalteru i osmehom, koji otkriva prepoznatljiv razmak između prednjih zuba.

Telegraf
FOto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter