Izvor:
23.04.2017 u 21:26
0

NEVEROVATNO: Dok svi pričaju o Rastinoj tuči, Ana se bavi drugim stvarima! (foto)

Dok svi mediji bruje o skandalu koji je izazvao njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta kad je pretukao Slobodana Nešovića Loku, Ana Nikolić se bavi opremanjem sobe za ćerku.

S obzirom na to da se porođaj približava, Ana je spremna za dolazak svog prvog deteta. Ona je fanovima i pratiocima na Instagramu pokazala kako izgleda prostorija u njenom i Rastinom stanu koja će biti namenjena za bebu.

– Za melenu princezu – napisala je Ana u opisu slike koju je objavila na Instagramu, a kao što možete da vidite, beba će uživati u luksuznoj sobi za koju su roditelji izdvojili ogromnu svotu novca.

Kurir
Foto: Instagram/Ana_Nikolic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter