Izvor:
24.04.2017 u 01:56
0

6 GODINA ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA: Ivan i Jelena otkrivaju tajnu dugotrajnog braka! (foto)

Ivan i Jelena ispirčali su zašto njihov brak traje i šta je ključ uspeha.

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, pa su otkrili u čemu je tajna.

– Jelena je u našoj porodici čuvar romantike i svih lirskih stvari, a ja to od nje učim na najlepši mogući način. Ja sam praktičar po prirodi i iako sam igrao ulogu romantičara, danas muškarac ne može biti toliko romantičan, važno je da ostane taj viteški duh – otkrio je Ivan.

Jelena se slaže sa suprugom da je ljubav pokretač svega.

– Romantika ne može da se meri, bitno je da ima ljubavi, da se ta ljubav gaji i umnožava. Sve ostalo treba da bude spontano prijatno i da se živi život tako da u svakodnevici ima ljubavi i poštovanja, a onda romantika sama dođe – ispričala je Jelena Tomašević.

Jelena je na muzičko-poetsko veče svog supruga povela njihovu petogodišnju ćerkicu Ninu kojoj je ovo bio prvi put da gleda tatu na sceni. Njih dve su mu sa balkona slale osmehe i emocije.

– Nije mi svejedno zbog Nine, sada me je prvi put gledala jer u svakoj od predstava koje igram postoji deo koji nije prilagođen za nju i ovo je baš bilo za nju i nije mi bilo svejedno. Zamislite, trema od deteta. Posle predstave je došla kod mene u bekstejdž i rekla mi: "Bilo je fenomenalno, znaš, ali malo sam umorna, u ovo vreme spavam. Zamisli, umorne su mi čak i cipele", što će reći teško sam hodala – prepričao nam je ćerkine utiske Ivan.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter