Izvor:
24.04.2017 u 18:45
0

KONTROVERZNI HIRURG IZ IRANA RAZOTKRIO STARLETU: Pretvorio je Španca u ljudskog Kena, a sada je od Soraje napravio čudo! (FOTO)

Soraja Vučelić plastičnim operacijama izmenila je lični opis, ali ona o tome nerado govori. Ipak, sada ju je raskrinkao jedan estetski hirurg.

Naime, pored toga što ima silikone u grudima i usnama, i što je hirurški zategla lice i jagodice, Soraja je nedavno operisala i nos, i čini se da joj nimalo ne smetaju zluradi komentari da zbog toga izgleda smešno i nerealno.

Za izgled njenog nosa zaslužan je jedan plastični hirurg iz Irana, doktor Faršid Mahbubirad, koji je nedavno na svom nalogu na Instagramu podelio fotografiju srpske starlete i tako otkrio da je Soraja upravo kod njega operisala nos.

Inače, ovaj doktor operisao je i Rodriga Alvesa, koji je poznat po tome što želi da izgleda kao Barbikin dečko Ken, i po tome što je imao preko 40 estetskih zahvata na koje je potrošio pravo bogatstvo.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/rodrigoalvesuk, Instagram/soraja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter