Izvor:
25.04.2017 u 13:24
0

POTRESNA ISPOVEST DEJANA PANTELIĆA: Najteže mi je bilo dok sam razmišljao da možda neću dočekati da odvedem ćerku pred oltar!

Popularni voditelj Dejan Pantelić, prošao je pre nekoliko godina kroz težak životni period, iz kojeg je posle duge borbe, izašao kao veliki pobednik, a nedavno je iznenadio javnost prelaskom sa jedne televizije na drugu.

U teškim situacijama Dejanu su najveću podršku pružali supruga Miona i njihovo dvoje dece, ćerka Lana i sin Vukašin. Pet godina kasnije, Dejan se dobro oseća i vratio se normalnom načinu života.

Teško je opustiti se i nastaviti gde si stao posle problema kroz koji sam ja prošao. Mogu da kažem da sam ja ipak uspeo u tome, međutim, život je jedna EKG amplituda koja ide čas gore čas dole, pusti vas da se uljuljkate, a onda vas opomene da od toga nema ništa. Svestan sam da ću do kraja života ići na kontrole i dosađivati mojim lekarima na konstantnim pregledima, ali to je moj život i nije mi problem – otkrio je Dejan.

Najteže mi je padalo razmišljanje o tome kako možda neću dočekati da odvedem ćerku pred oltar ili neću imati vremena da sina naučim da igra fudbal. Međutim, najbitnije je da vas porodica ne doživljava kao bolesnika i da vas ne žali, u suprotnom od ozdravljenja nema ništa. S ponosom mogu da kažem da je moja porodica stub mog ozdravljenja, jer su do poslednjeg dana bili uz mene i tretirali me kao zdravog tatu i muža – otkrio je Dejan za “Pulsonline”.

Iako je od samog pojavljivanja na malim ekranima bio poznat po svom vedrom duhu i harizmatičnosti, Dejan dugo nije bio “onaj stari”. Srećom, sve je to sada iza njega.

Kada prođete dve teške operacije i onkološki tretman, izgubi se vedar duh. Dugo nisam sebe mogao da gledam u ogledalu, a kamoli da se viđam s drugima. Bio sam veoma naporan, ali to su faze koje su sasvim normalne. Evo, sad posle dužeg vremena vratio sam se ponovo u normalu – iskren je Dejan Pantelić.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter