Izvor:
25.04.2017 u 14:44
0

VEST KOJA JE IZNENADILA JAVNOST, PA ČAK I BUDUĆE RODITELJE: Evo kako je Željko Joksimović napravio BLIZANCE!

Genetika Željka Joksimovića odgovorna je za to što njegova supruga Jovana nosi blizance, prenosi Kurir.

Naime, pevačeva majka Vesna takođe ima brata blizanca, što je, prema naučnim istraživanjima, najčešće nasledno i prenosi se na naredna pokolenja.

Uzbuđenje povodom prinova u porodici Joksimović raste svakim danom, a kako smo saznali, vest da Jovana nosi blizance posebno je obradovala Željkovu majku jer je i ona sama bliznakinja.

Željkovi roditelji su presrećni, Vesna pogotovo. Ona ima brata blizanca Veselina i oduševila se kad je saznala da će u porodici Joksimović ponovo biti blizanaca. I Vesna i Veselin žive u Valjevu i veoma su bliski – rekao je izvor blizak Joksimovićima za Kurir.

Pozvali smo Željka, koji se nije javljao na telefon, a kasnije i njegovu mamu. Vesna Joskimović je bila iznenađena našim pozivom.

Jeste, imam brata blizanca Veselina. Pre njega i mene u našoj familiji nije bilo takvih slučajeva i sada je Jovanina trudnoća prva posle nas. Naravno, veoma sam srećna, kao i cela naša porodica. Jedva čekamo da unučići dođu na svet. Hvala vam mnogo na čestitkama – rekla je Vesna Joksimović.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/svet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter