Izvor:
26.04.2017 u 21:22
0

RANI RADOVI EMINE JAHOVIĆ: Evo kojim poslom se bavila pre nego što je postala pevačica!

Emina Jahović, pre nego što je postala pevačica bila je, verovali ili ne, voditeljka vremenske prognoze na televiziji Novi Pazar. Ovim poslom bavila se tokom srednjoškolskih dana i na taj način zarađivala za džeparac.

Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiu i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom nastupu, a još tada je znala da će postati poznata – rekao je izvor sa Radio televizije Novi Pazar.

I Emina kaže da je uživala dok je radila kao voditeljka.

Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prviput pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije navela i da krenem putem muzike i javnog života – rekla je ona.

Telegraf
Foto:Instagram/yemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter